Vermiste Merksemenaar dood teruggevonden in Albertkanaal

Op woensdag heeft de cel vermiste personen het stoffelijk overschot Nick Van Ghyseghem (35) gevonden. De man uit de Beukenhofstraat in Merksem was sinds 22 april vermist. Op 23 april werd zijn Citroën C2 nog gezien in de thuisstraat, maar verder was er geen spoor meer te bekennen.

Woensdag kwam een team van de cel vermiste personen van de federale politie af om in het Albertkanaal met een peilboot de bodem af te speuren. Al snel werd een autowrak gevonden en werd er bijstand gevraagd van de duikers van de Civiele Bescherming. In de loop van de namiddag werd de auto uit het kanaal gehaald aan de Burgemeester Gabriel Theunisbrug in de buurt van het Sportpaleis. Het stoffelijk overschot van de vermiste werd in de wagen aangetroffen. Er zijn geen aanwijzingen dat er kwaad opzet in het spel is.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.