Herstelling fietspad fase 2A – zebrapad kruispunt Frans De L’Arbrelaan -Bredabaan‏

In de week van 12 mei 2014 wordt er gewerkt aan het fietspad op de Bredabaan. Op het kruispunt Bredabaan – Frans De L’Arbrelaan wordt tevens een zebrapad aangelegd. De verkeersituatie op het kruispunt wijzigt hierdoor tijdelijk.  Er is enkel verkeer mogelijk van de Sint Bartholomeusstraat naar de Frans De L’Arbrelaan. De bussen kunnen ook niet over het kruispunt rijden en volgen een omleiding. Vanaf einde mei is het kruispunt ter hoogte van de Bredabaan terug open voor het verkeer.

Als de weersomstandigheden het toelaten wordt er in de week van 12 mei gewerkt aan het fietspad Bredabaan. Na controle is gebleken dat het reeds aangelegde fietspad niet voldoet aan de vereiste kwaliteit. De aannemer moet dit fietspad vernieuwen. Tegelijk wordt er op het kruispunt Bredabaan – Frans De L’Arbrelaan een zebrapad aangelegd in keien. Omdat de keien moeten uitharden zullen de werken ongeveer twee weken duren.

Omwille van deze werken wijzigt de verkeersituatie op het kruispunt tijdelijk. Er is enkel verkeer mogelijk van de Sint Bartholomeusstraat naar de Frans De L’Arbrelaan, richting Sportpaleis. De bussen komende van de Bredabaan kunnen ook niet over het kruispunt rijden en volgen een omleiding. De busomleiding loopt tijdelijk via de Minister Delbekelaan en Frans de L’Arbrelaan.

In het gedeelte Bredabaan, vanaf Minister Delbekelaan tot aan de Frans De L’Arbrelaan is parkeren niet mogelijk. Laden en lossen is mogelijk indien de werken dit toelaten. Plaatselijk verkeer moet net voor het kruispunt Frans De L’Arbrelaan terug draaien.

Let op! Tram heeft voorrang!

Einde mei wordt het kruispunt terug open gesteld voor het verkeer vanuit de Frans De L’Arbrelaan.

Bron Wijkoverleg Merksem

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.