Pendelbus vervangt zondag trams 2 en 3

Op zondag 11 mei rijden er geen trams op de Bredabaan in Merksem. Dan worden er spoorwerken uitgevoerd. Tussen het eindpunt Keizershoek en de Minister Delbekelaan rijden pendelbussen.

Momenteel wordt de Bredabaan in Merksem heraangelegd en rijdt de tram op enkelspoor. Binnenkort start een nieuwe fase van de werken. In voorbereiding hiervan worden er spoorwerken aan de wissels uitgevoerd. Hierdoor rijden er op zondag 11 mei 2014 geen trams. Tussen het eindpunt Keizershoek en de Minister Delbekelaan rijden dan pendelbussen.

Vanaf maandagmorgen rijdt tram 3 terug zijn normaal traject tot Keizershoek. Tram 2 rijdt dan, tussen 7 en 19 uur, terug een verkort traject tot de Frans De L’Arbrelaan. Tijdens de ochtend- en avondspits (van 7 tot 9 uur en van 15.30 tot 17.45 uur) worden extra pendelbussen ingezet tussen de Minister Delbekelaan en het eindpunt Keizershoek

Bron Delijn.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.