Auto-inbreker gevat

Vrijdagnacht werd een auto-inbreker ingerekend door de goede samenwerking tussen Politie Schoten, een waakzame burger en Politie Antwerpen.
Een getuige zag hoe een dronken jongeman door een auto werd afgezet in de Toekomstlaan. Hij waggelde naar een aantal geparkeerde auto’s en voelde aan de deuren. Hij doorzocht een Mercedes, liep verder en liet de deur gewoon openstaan. Hij waggelde verder naar een ander voertuig. Bij dit voertuig werd de linker zijruit ingeslagen met een noodhamertje. Het voertuig werd doorzocht. De getuige achtervolgde de verdachte tot in de Lodewijck De Weerdstraat in Schoten.
De aangestuurde ploeg van politie Antwerpen was ondertussen aangekomen bij de eerste wagen, waarin werd ingebroken. De eigenaar was ondertussen aanwezig. Zij vingen de man op. Een aangestuurde ploeg uit Schoten ging achter de inbreker aan. Die was ondertussen op wandel in het Boeckenbergpark.

De 24-jarige man werd gearresteerd en meegnomen voor verhoor. Hij ontkent de feiten. Vandaag mag hij zijn verhaal doen op het gerechtshof.

Bron Lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.