Beyne – OLSE 34 – 27

Beyne schoot alweer het best uit de startblokken 3 – 0 na 5 minuten.  Johannes Verhoeven kon op quick break even milderen 3 – 2 na 6 minuten.  Het missen van huizenhoge kansen, slecht verdedigen en dito doelmannen brachten na een kwartier een tussenstand van 8 – 3 op het bord. En het  kon nog erger 4 minuten later werd het zelfs 11 – 3. Dirk Claessens en  Kristof Van Wesemael konden met de rust in zicht de kloof enigszins
dichten 17 – 13.
De eerste 10 minuten van de tweede helft leek er beterschap in zicht 20 – 18. Maar dan dachten we dat het te gemakkelijk zou gaan 2 keer missen  we de aansluitingstreffer en nog maar eens een keer dom balverlies lieten Beyne toe om op het kwartier terug 25 – 20 voor te komen. Het  festival van 37 gemiste doelkansen leek geen einde te nemen en 5 minuten voor tijd keken we dan ook tegen een 32 – 23 achterstand aan.  Als de routiniers falen in verdediging, met 6 tegen 4 Beyne spelers en nog krijgen zij vrije doelkansen. Om nog maar te zwijgen van de open  doelkansen, afwerking aan 25 % en dan ben ik nog mild, met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk vakkundig de nek worden omgewrongen is de  totale afgang niet te vermijden. Eindstand 34 – 27.

Stiekem hoopten de massaal meegekomen supporters, waarvoor dank en jullie waren het enige lichtpunt vandaag, op een rustig seizoenseinde  maar het zal bibberen worden tot de laatste seconde.

OLSE: Dirk Claessens 8,Jos Riské 7,Johannes Verhoeven 5,Kristof Van  Wesemael 2,Sten Dielen 2,Tom Hens 2,Wim Verhaegen 1.
Beyne: Grevesse 8,Dolce 8,Meode 5,Lurkin 5,Geradon 2,Ghizdavescu 2,Danse  2,Vladescu 2.

guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.