OLSE РVis̩ 21 Р29

Ondanks verlies heeft OLSE nog steeds zijn lot in eigen hand.

OLSE overmand door stress sleept zich moeizaam door de Play-Downs. Wat je niet zou verwachten van een ploeg die bol staat van de ervaring is dat ze op de cruciale momenten van de wedstrijd open doelkansen de nek omwringen en het zich net daardoor moeilijk maken. Ik ben er nochtans van overtuigd dat OLSE dat na nieuwjaar in de competitie vrijuit speelde en zich duidelijk aan het ritme van de hoogste afdeling heeft aangepast ook nu dit niveau in zich heeft. Wat we vooral niet mogen doen is in paniek slaan wie prachtwedstrijden speelt op Vise op Eynatten en op Tournai telkens met puntenwinst tot gevolg moet uitgaan van zijn eigen kunnen, van geloof in zichzelf Yes we Can.

Olse begon het best aan de wedstrijd 2 – 0 maar Vise, niet voor niets bekerfinalist, liet niet begaan en op het kwartier hadden ze de leiding overgenomen 6 – 8. Vanaf nu was Olse aangewezen op achtervolgen bij de rust keken we aan tegen een 9 – 15.

De beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en scoorden om beurten. 12 Р18 na 7 minuten. Olse probeerde de bakens te verzetten en na 12 minuten wezen de bordjes 15 Р19. Vis̩ wankelde even maar teveel technische fouten duwden Olse terug naar af. Vis̩ nam het geschenk met beide handen aan en diepte de kloof uit tot 17 Р28 met nog 5 minuten op de klok. Olse kon nog even milderen en bracht alzo de 21 Р29 eindstand op het bord.

Ook Beyne en Eynatten keken vanavond tegen verlies aan dus geen man overboord.

OLSE: Johannes Verhoeven 5,Kristof Van Wesemael 3,Wim Verhaegen 3,Tom Hens 2,Stijn Sterck 2,Mats De Coster 2,Jos Riské 2,Dirk Claessens 1,Joost Vanderhallen 1.
Visé: Popivoda 8,Danesi 7,VanCosen 4,Duchemann 4,Osmola 3,Fissette 1,Mouchette 1,Vreven 1.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.