Man overleden na gevecht tussen honden

Het Antwerpse parket onderzoekt het overlijden van een man (39) uit Mortsel aan het Fort van Merksem. Maandagochtend, omstreeks 7u, zou de man daar zijn hond hebben uitgelaten. Het dier kwam in contact met een andere hond en er ontstond een gevecht tussen de dieren. De eigenaars hadden alle moeite om de dieren uit elkaar te halen. Plots liep er iets mis en zakte de man uit Mortsel in elkaar. Mogelijk kreeg hij door de opwinding een hartaanval.

De honden, 2 pitbulls, gingen zo te keer dat er een zelfs in de gracht belandde.Volgens het parket zijn er geen redenen om aan kwaad opzet te denken, maar alle mogelijkheden worden onderzocht. Een nog uit te voeren autopsie zal mogelijk de exacte doodsoorzaak kunnen vaststellen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.