Inbraakpreventie voor verenigingen

Het district Merksem keurde op 15 mei 2014 een toelagereglement goed om Merksemse verenigingen te ondersteunen bij inbraakpreventie. Het district komt via dit reglement voor een maximum van 1 000 EUR tussen in beveiligingsinvesteringen van verenigingen. Geen overbodige luxe, gezien de inbraken die de voorbije maanden plaatsvonden in verscheidene verenigingslokalen.

Op woensdag 4 juni kunnen verenigingen alle mogelijke info krijgen tijdens een infosessie rond inbraakpreventie georganiseerd door het district Merksem, in samenwerking met de lokale politie. Aansluitend op deze infosessie wordt het toelagereglement toegelicht. Alle verenigingen zijn welkom.

De infosessie start om 19 uur in het districtshuis van Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.