Merksem trapt door

Het districtsbestuur organiseert op zondag 1 juni voor de 28e keer de Fietseling, een fietshappening  voor alle leeftijden. Naast een sportief aanbod is er ook randanimatie voorzien aan het Sport- en recreatiedomein Fort van Merksem, Fortsteenweg.

In samenwerking met de Wielertoeristenclub Merksem worden drie fietstochten voorzien: 25 km, 40 km en 60 km. De tochten gaan doorheen Merksem en een aantal gemeenten in de ruime omgeving. Het is de ideale manier om onbekende plekjes op een sportieve manier te ontdekken.

Vertrek voor iedereen tussen 9 en 13 uur.  De deelnameprijs bedraagt 3 euro. Verzekering, gadget, randanimatie en super veel plezier inbegrepen.

20140407_fietseling_PK_archief.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.