Activiteiten via Uitinvlaanderen.be

Vanaf vandaag vind je op Het Stroboerke geen eigen activiteitenlijst meer, maar wel alle Merksemse activiteiten van Uitinvlaanderen.be. Op deze manier zijn we gekoppeld met het meest uitgebreide activiteitenaanbod op het internet. Daarnaast moet je maar op 1 plaats zijn om je activiteiten up-to-date te houden. Natuurlijk blijft het mogelijk om activiteiten rechtstreeks door te sturen, dan worden ze ook als persbericht op de website geplaatst.

Aangezien alle begin moeilijk is en er ondanks alle voorafgaande testen toch nog altijd iets mis kan lopen… indien je merkt dat er iets niet klopt, verwittig de webmaster dan even via webmaster@stroboerke.be.

1 comment on “Activiteiten via Uitinvlaanderen.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.