11 juli In Merksem

Het wordt een jaarlijkse gewoonte, rond 11 juli worden er een aantal activiteiten georganiseerd in het Bouckenborgh park. En dit ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

9 juli – Film in de Tent: Marina

Op 9 juli vertoont men  de film ‘Marina’ over het leven van Rocco Granata. De 10-jarige Rocco groeit op in een bergdorp in Calabrië, tot zijn vader Salvatore op een dag beslist om op zoek te gaan naar een betere toekomst voor zijn gezin. Beïnvloed door de propaganda vertrekt hij naar België om daar op korte tijd veel geld te verdienen in de steenkoolmijnen en dan naar zijn geboorteland terug te keren.

10 juli – Feest in de tent

Op donderdag 10 juli is het Feest in de tent in Bouckenborgh park. Een volksfeest met barbecue en optreden van Ontpopt.

De lakeien van Noblesse Oblige zorgen voor een spectaculaire entree. Wordt voor u de rode loper uitgerold? En de fabelachtige wezens van het Vannix Theater zoeken naar gezellige tafelpraatjes. Ballonkunstenaar Biselo tovert de mooiste figuren voor de kleinsten. Na de swingende plaatjes van Jan Blieck sluiten we af met een betoverend vuurwerkspektakel.

Dit jaar staat Ontpopt klaar om je te laten dansen. Deze swingende coverband neemt de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen. Denk aan Clouseau, de Kreuners of Willy Sommers. Meezingen, dansen of gewoon genieten: bij Ontpopt kan het beurtelings of allemaal tegelijk.

Vanaf 18 uur kan je aanschuiven voor een culinaire verwennerij. Voor maar 8 euro krijg je een aperitief, drie stukken vlees met slaatjes, brood en sauzen. Er is ook een vegetarisch alternatief.
10 juli 2014 om 18 uur
Vuurwerk: 23 uur
Bredabaan 561
BBQ: 8 euro
inschrijven: www.ccmerksem.be of 03 641 62 10 (max. 4 tickets/persoon)

1 comment on “11 juli In Merksem

  1. jannick de smet

    beste,
    ik weet niet of jullie dit normaal vinden maar er zijn mensen die werken en door zoiets te organiseren in het midden van de week is niet normaal.
    Gelieve hiermee rekening te houden voor volgende jaren.

    Met vriendelijke groeten

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.