Slachtoffer kritiek na aanrijding

Een 47-jarige man uit Merksem is gisteren zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval in de Sint-Lutgardisstraat. Het slachtoffer zat op de achterbank van een Opel Corsa toen de bestuurster de controle over het stuur verloor en twee geparkeerde voertuigen ramde. De andere passagier die mee voorin zat, een 28-jarige vrouw uit Merksem, raakte gewond aan de ribbenkast. Het slachtoffer op de achterbank zat een tijdlang in het voertuig gekneld. De brandweer moest ter plaatse komen om hem te bevrijden. Hij werd in kritieke toestand naar het Jan Palfijnziekenhuis gevoerd. De bestuurster van de Corsa, een 28-jarige dame uit Merksem, blies na de feiten positief. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.