50ste internationaal Antwerps atletiekgala

Dit jaar organiseert de Koninklijke OLSE Merksem Atletiekclub al voor de 50ste keer haar befaamde internationale Meeting.

Het Internationaal Antwerps Atletiek GALA vond zijn ontstaan eind vijftiger jaren, toen met oa Bratislava en Euskirchen uitgroeiden tot een echte internationale meeting. Grote bezieler en momenteel ere-voorzitter, Jos Nuyens, zorgde er voor om elk jaar opnieuw verschillende internationale toppers aan het Merksemse publiek te presenteren.

Internationale Meeting behoort sinds verscheidene jaren tot het bekende Vlaamse Flanders Cup circuit (http://www.val.be/), wat naast een heel aantal Belgische toppers, ook de nodige toeschouwers en publiciteit garandeert.

Ook dit jaar wordt een ruim internationaal deelnemersveld verwacht. Daarnaast zal u ongetwijfeld ook nog verschillende andere Antwerpse toppers in wording aan het werk kunnen zien op de piste van het Rode Loop Stadium!

Het gala gaat door nu zaterdag 23 augustus.

Programma

12 uur: Jeugdprogramma
14 uur: Voorprogramma
16 uur: Hoofdprogramma

Reserveer uw tickets (5 euro voor tribune of staanplaats) via de atletiekclub.

Meer info

Koninklijke Olse Atletiekclub
tel. 0497 60 16 25
secretariaat@olseac.be
www.olseac.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.