Bootcamp bereidt u voor op de Bevrijdingsloop

Op zaterdag 27 september kan u deelnemen aan de Bevrijdingsloop. Voor de eerste keer wordt het traject een hindernissenloop van 5 of 10 km. Om u daarop voor te bereiden, kan u deelnemen aan heus Bootcamp.Dit is een spierverstevigend sportprogramma van zes lessen, bestaande uit diverse oefeningen geschikt voor beginners en pro’s. Wie zich inschrijft voor het Bootcamp kan gratis deelnemen aan de Bevrijdingsloop (incl. verzekering).

Het Bootcamp start vanavond in het  Hofke van Roosendael (Terlindenhofstraat 265) en kost  25 euro / 15 euro (omniostatuut). De lessen lopen tot  en met 23/9, elke dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur.

De Bevrijdingsloop zelf wordt een hindernissenparcours in verschillende afstanden: 1 km voor kinderen tot 12 jaar, 5 en 10 km. Het parcours voor de kinderen is gratis en start een halfuurtje voor de twee andere parcours. Dit gaat door op 27 september vanaf 15 uur  in het Fort van Merksem en kost 3 euro (vvk) / 5 euro.

Meer weten?  www.olseac.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.