Oproep Week van de Poëzie

Elk jaar organiseert het district Merksem de Week van de Poëzie. Tijdens de laatste week van januari in 2015 hoor en zie je overal in Merksem gedichten en foto’s. Zin om mee te dichten of te fotograferen?

Het thema van de Week van de Poëzie in 2015 is ‘Grenzeloos’. Wilt u kans maken om met uw gedicht en/of foto in de brochure van de Week van de Poëzie te verschijnen? Of wilt u uw gedicht zien prijken in het park tijdens de poëzieroute? Neem uw fototoestel dan uit de kast of scherp uw pen en bezorg de cultuurantenne een foto of gedicht over het thema ‘Grenzeloos’. Zo ontdekt iedereen het literaire en creatieve talent in ons district.

Stuur uw foto en/of gedicht vóór 1 november 2014 naar poezie.merksem@stad.antwerpen.be.
Het gedicht stuurt u op als Word-bestand en de foto moet minstens 1MB zwaar zijn.

U mag uw inzending ook afgeven aan het onthaal van het districtshuis met de vermelding ‘Week van de Poëzie’. Vergeet zeker uw naam, geboortedatum en adres niet te vermelden.

Meer info
Cultuurantenne
tel. 03 338 72 71

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.