Roemenen wonen in hok aan achterkant Bouckenborghpark

In een hut aan de Schotense kant van het Bouckenborgh park werden vorige week Roemeense inwoners ontdekt. Dit gebeurde nadat de brandweer was uitgerukt voor een brandje op het verwilderde terrein. Ze kwamen het gammele hutje van Marian O. (42) en zijn oom Peter tegen. Marian O. werd eerder al door het opvangcentrum Payoke in Antwerpen geplaatst, maar hij werd uit zijn flat gezet nadat hij regelmatig in vechtpartijen verzeild raakte en zich schuldig maakte aan kleine criminaliteit. Daarop nam hij, in juni, met zijn oom intrek in de toevallig ontdekte hut. Het gemeentebestuur van Schoten onderzoekt nu de mogelijkheid om de 2 heren te plaatsen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.