‘Junioren en Senioren samen in concert’

Het district Merksem is op zoek naar jonge en iets minder jonge mensen, die geïnteresseerd zijn in muziek. Het is de bedoeling om hun mogelijkheden te combineren, zodat er een uniek concert ontstaat, dat opgevoerd wordt op 12 november.

‘Junioren en Senioren samen in concert’ is al zijn derde editie toe. De twee vorige edities werden op applaus onthaald door de deelnemers en het publiek. Het bleek een boeiende ervaring om twee generaties op eenzelfde podium samen te brengen.

Hebben u of uw kleinkind nog nooit deelgenomen en zit er toch muzikaal talent in de familie? Dan is dit de kans om eens samen op een echt podium te staan. Aan de voorbereiding van het concert gaan geen overvloed aan repetities vooraf. U kan rekenen op de professionele begeleiding van de leerkrachten van de academie voor muziek, woord en dans van Merksem.

Meer informatie via de seniorenconsulent (tel. 03 338 73 21 of senioren.merksem@stad.antwerpen.be)

Hebt u iets minder talent maar houdt u van muziek? Kom dan zeker naar dit uniek concert. Inkomkaarten zijn gratis te verkrijgen vanaf 15 oktober 2014 in het districtshuis Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.