Bizar ongeval: man rijdt van brug die afgesloten is wegens werken

Zaterdagmiddag, omstreeks 12.10 uur, reed de bestuurder van een donkere Peugeot 206 vanop de Ingenieur Menneslaan de brug op richting IJzerlaan. Ondanks de duidelijke signalisatie dat de brug afgesloten is voor alle verkeer omdat ze afgebroken zal worden, maakte de 31-jarige man uit Merksem geen rechtsomkeer. Hij week wel plots uit waardoor hij naast de brug terecht kwam, zo’n zes meter lager, in grote zandhopen van de bouwwerf. De bestuurder kon via het open dak van de wagen naar buiten kruipen en verwittigde zelf de hulpdiensten. Hij werd voor verzorging van lichte verwondingen overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. De wagen geraakte zwaar beschadigd. De exacte omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht.

Bron Lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.