Eerste Vredesfeesten komen er aan

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 september wordt de bevrijding van Merksem gevierd met een feestelijk programma. Na de vuurwerkshow kan je nog tot in de vroege uurtjes dansen op hits van Radio Minerva.

Merksem Zingt
Vrijdagavond kan je naar hartenlust (mee)zingen in de feesttent van het Bouckenborghpark. De avond start met Wim Leys en muzikanten die u een combinatie van Nederlandstalige meezingers en swingende Vlaamse rock’n roll voorschotelen. Kortom: de perfect opwarming voor wat volgt. Een mix van Nederlands- en anderstalige hits, waaraan u ongetwijfeld warme herinneringen en dansmoves koestert. Kortom: ambiance verzekerd!

Praktisch
Bouckenborghpark
Bredabaan 561
gratis
​vr 26/9, vanaf 20 uur

Vredesfeesten
De dag na ‘Merksem Zingt’, kan u verder genieten van muzikaal talent. De vredesfeesten starten met een Bal Populaire met Lia Linda & The Melodymakers onder leiding van Ronald Dedrie. Voor deze gelegenheid brengen zij het herdenkingsconcert ‘1914-1944-2014’. Deze ode aan de bevrijding en de vrede is een show vol emoties en sfeer.

’s Avonds wordt er verder gefeest met de Lou Roman Band en gasten Barbara Dex en Günther Neefs. Danny Van Tichelen van Radio Minerva is de plaatjesdraaier van dienst. Hij verrast u met heerlijke oldies, die het feest compleet maken. Er staat ook weer een schitterende vuurwerkshow op het programma. Na het vuurwerk kan u verder dansen in de feesttent.

Programma
14.00 – 15.00u DJ Danny Van Tichelen van Radio Minerva
15.00 – 15.50u The Melodymakers met Lia Linda (set 1)
15.50 – 16.30u DJ Danny Van Tichelen van Radio Minerva
16.30 – 17.30u The Melodymakers met Lia Linda (set 2)
17.30 – 19.30u DJ Danny Van Tichelen van Radio Minerva
19.30 – 22.45u Lou Roman met Barbara Dex en Gunther Neefs
23.00 – 23.30u Vuurwerk in het Park
23.30 – 01.00u DJ Danny Van Tichelen van Radio Minerva

Praktisch
Bouckenborghpark
Bredabaan 561
gratis
za 27/9

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.