Slechtziende dame beroofd van handtas

Zaterdagochtend rond 10 uur werd een 83-jarige Antwerpse vrouw het slachtoffer van twee handtasdieven. De slechtziende dame wandelde over de Bredabaan toen haar handtas werd afgerukt door twee mannen. Door het beperkte gezichtsvermogen van de dame, kon ze maar een vage beschrijving geven van de daders. Er dienden zich ook twee getuigen aan. Zij zagen de mannen wegvluchten en konden een goede beschrijving van de verdachten geven. De daders worden door de politie opgespoord. Het slachtoffer heeft geen weerstand geboden en geraakte daardoor ook niet gekwetst. Ze was wel erg onder de indruk van de feiten en werd voor observatie opgevangen in het ziekenhuis.

bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.