4 koperdieven gevat

In Merksem zijn op 5 oktober 2014 vier koperdieven op heterdaad betrapt door de lokale politie van Antwerpen. Het viertal liep op een spoorwegbrug langs spoorlijn 12 en was met koperkabels aan het sleuren. De Antwerpse Spoorwegpolitie doet het verdere onderzoek.

De lokale politie kon de verdachten betrappen aan de spoorwegbrug over de Merksemsestraat. Het viertal had 52 meter toevoerkabel van de bovenleiding van lijn 12 doorgeknipt. Omdat er aan de brug en omgeving gewerkt wordt, was er geen veilige manier om samen met de verdachten de brug af te dalen. De brandweer is met een ladderwagen een handje komen bijsteken om iedereen veilig op de begane grond te krijgen.

De verdachten zijn ter beschikking gesteld van het Antwerpse parket. De geknipte kabels zijn door de diensten van Infrabel gerecupereerd.

Bron Federale Politie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.