Koppel gewond bij aanrijding

Gisterenmiddag, om 15.20 uur, gebeurde op de Brug van den Azijn een zware aanrijding in de rijrichting Merksem. Een vrachtwagen reed achterin op een personenwagen Citroên. Door de klap van de aanrijding werd de Citroën tegen de vangrail en een verlichtingspaal gedrukt.

In die wagen raakten de bestuurder (73) en zijn echtgenote (70) gewond. De vrouw zat gekneld in het voertuig. De brandweer kwam ter plaatse. Nadat het dak van de wagen was gehaald kon het slachtoffer uit haar benarde positie worden bevrijd. Ze werd met zware verwondingen overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. Geen van beide slachtoffers verkeerde in levensgevaar.

De bestuurder van de vrachtwagen DAF werd niet gewond. Beide voertuigen werden getakeld om de rijbaan te kunnen vrijmaken.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.