2 broers uit Merksem opgepakt in Breda

In het Nederlandse Breda zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag een aantal feestvierders uit de stad gezet, hierbij werden ook 2 broers uit Merksem opgepakt. De 15 à 20 mannen gedroegen zich al de hele avond luidruchtig en provocerend. De mannen hadden ongetwijfeld veel te veel op. Na verschillende waarschuwingen van de plaatselijke politie werden een paar feestvierders uit een café aan de Havermarkt gezet. Omstreeks 3 uur verzamelde de groep zich op de hoek van de straat om verhaal te gaan halen.

Gezien het om toch meer dan een paar mannen ging en omwille van hun agressieve en provocerende opstelling dreigde de openbare orde verstoord te worden. Waarop agenten besloten een linie te vormen om de groep de andere kant op te drijven. De politie kreeg hierbij hulp van de plaatselijke portiers.

2 broers van 19 en 25 jaar oud, uit Merksem, werden gearresteerd. Ze kregen een pv wegens het verstoren van de openbare orde en weerspannigheid. De rest werd enkel vanuit de binnenstad verbannen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.