Olse moest vandaag tegen zijn “angstgegener” aantreden. Beyne is al
jaren het zwarte beest voor OLSE.
Beide ploegen hielden zich in evenwicht bij het begin van de wedstrijd 5
Р4 na 10 minuten met een ongrijpbare Jos Risk̩ die nu al voor 4
treffers tekende, en het zouden niet de laatste zijn. Na 20 minuten konden we spreken van een eerste kloofje, alweer Jos, steeds op het  juiste moment aangespeeld door zijn opbouwers, tekende met zijn 10de van de avond voor 13 – 9. Stilletjes aan kreeg Jos aanvallend steun van zijn  ploegmaats en Mats De Coster bracht op slag van rust 19 – 14 op het scorebord.
De tweede helft begon goed voor OLSE en na 5 minuten bij een 22 – 16 stand leken we op weg naar een ruime winst. Maar zomaar winnen van Beyne dat zou pas een mirakel zijn dus begon OLSE enigszins verlamd te acteren. Gelukkig konden we rekenen op onze linkshandigen Jannes Verhoeven en Dirk Claessens die de fakkel van Jos overnamen en Beyne keer op keer terug op veilige achterstand zetten via 29 – 22 op het kwartier ging het naar 30 – 26 na 20 minuten en 32 – 28 met nog 4 minuten op het bord. Met nog een grote minuut te spelen kwam Beyne toch nog opzetten 34 – 32 maar alweer Jos Riské zette het orgelpunt achter een sublieme prestatie met zijn 14de van de avond stond er 35 – 32 als eindresultaat.

Een verdiende zege de ban is gebroken tegen Beyne en misschien niet alleen tegen Beyne want het was al lang geleden dat we nog eens 3 overwinningen op rij behaalden, OLSE staat nu zowaar op de derde plaats.

OLSE: Jos Riské 14,Johannes Verhoeven 6,Mats De Coster 5,Dirk Claessens 4,Sten Dielen 4,Laurel Ntibashirakandi 1,Bert Bisschop 1.
Beyne: Paulou 8,Meode 5,Mercenier 4,Olliana 2,Bollano5,Happart 3,Pagnoul 2,Dupont 2,Boland 1