Waasmunster – OLSE 27 – 23

OLSE geeft vervroegd Sinterklaasgeschenk.

OLSE toonde nog maar eens zijn goede inborst, de minder bedeelden moeten ook geholpen worden, en zodus …
De eerste helft schoot OLSE het best uit de startblokken en na 10 minuten stond er 3 – 7 op het scorebord, maar dan vonden onze spelers dat ze voldoende gewerkt hadden. Waasmunster kwam zonder al te veel inspanning op en over OLSE 12 – 10 met nog 5 minuten op de klok en dank zij Jasper Mendes bereikten we de rust bij een 14 – 14 stand.

De tweede helft alweer de beste start voor OLSE 14 – 16 na 5 minuten maar dan was het over en out. Waasmunster nam opnieuw de leiding om deze niet meer af te staan. Nog even kon OLSE aanklampen 20 – 19 na een kwartier en op de 20ste minuut leek voor de meegereisde supporters nog alles mogelijk 22 – 21. Een wilskrachtig Waasmunster rook bloed en zette OLSE terug met beide voetjes op de grond. Ze speelden OLSE de volgende 5 minuten van het welbekende kastje naar de muur en met nog 5 minuten op de klok bij een 26 – 21 stand kon het feesten beginnen. De eindstand 27 – 23 was voor hen van geen tel meer.

De 2 weken pauze kunnen we goed gebruiken en dan recuperen we waarschijnlijk enkele spelers die nu nog in de lappenmand zitten.

OLSE: Johannes Verhoeven 7,Bert Bisschop 4,Jos Riské 3,Dirk Claessens 3,Sten Dielen 2,Mats De Coster 2,Frank Ntibashirakandi 1,Bert Hens 1.
Waasmunster: Maes 9,Sovet 7,Permentier 4,Colman 3,Van Doorsselaere-Dhanis I-Dhanis L-Callaerts 1.