Lessenreeks Ecologisch tuinieren‏

Transitie Merksem organiseert samen met het Koninklijk Werk der Volkstuinen, afdeling Merksem VZW, een cursus Ecologisch Tuinieren. Indien je meer wil leren over ecologisch tuinieren, over compost, wisselteelt, plantenfamilies, …, dan is dit hét moment. De lessenreeks zal gegeven worden door Dirk Laureyssens. Dirk is opgeleid als Velt-lesgever, waarbij hij regelmatig grote en kleine groepen inwijdt in de geheimen van de ecologische moestuin. Hij heeft zelf ook al jaren een moestuin in Merksem en heeft zo een berg aan ervaring opgedaan. Op een rustige en overzichtelijke manier legt hij in simpele bewoordingen de basis uit van tuinieren met respect voor de natuur.

De cursus zal doorgaan op 3 zaterdagmiddagen (15/11, 29/11 en 6/12), van 14u tot 17u in een klaslokaal van het GO Merksem, Melgesdreef 113.

Voor de ganse cursus betaal je 12€. Het aantal plaatsen is beperkt, inschrijven voor 8 november. Inschrijven moet gebeurt via mail (transitiemerksem@gmail.com), maar is pas definitief nadat je betaald hebt op BE54 9731 2272 1097 – BIC: ARSPBE22.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.