Nieuwsgierig naar de toekomst van de Bredabaan en omgeving

Woon je in Merksem, werk je hier, loop je hier school, kom je hier sporten of spreek je hier af met vrienden voor een etentje of een evenement? Dan ben je vast al eens in de omgeving van de Bredabaan geweest. Nu de ene helft van de Bredabaan heraangelegd is, kan je je alvast een mooi beeld vormen van hoe het er uit zal zien eens de werken afgerond zijn.

Maar deze omgeving heeft meer in zijn mars: parken en pleintjes, winkels en horecazaken, scholen, de bibliotheek, het zwembad, het cultureel centrum, … Dit alles biedt een enorm potentieel! Er gebeurt ook heel wat: zowel de scholen, verenigingen, het district als de handelaars plannen volop acties en evenementen om Merksem nieuw leven in te blazen.

Op 4 november nodigt een groep handelaars, in samenwerking met een bewoner en het district, iedereen met een hart voor Merksem uit op een netwerkavond. Bedoeling is om aan een gezamenlijke toekomstvisie voor de Bredabaan en omgeving te werken. Deze avond is ook een mooie kans om mensen uit de buurt op een andere manier te leren kennen.

Alle beetjes helpen: je hebt een fantastisch idee, je bent handig, je kan goed overweg met websites en sociale media, je hebt een breed netwerk, je wenst samen te werken met andere verenigingen, je bent administratief sterk, of je bent gewoon enthousiast en bereid samen met ons te werken aan een nieuw Merksem!

 Zo kunnen we samen van Merksem opnieuw een aangename en dynamische plek maken om te wonen, werken, winkelen en recreëren.

Ben jij dus net als ons nieuwsgierig naar de toekomst die we samen maken? Heb je een hart voor de buurt en wil je je dromen en ideeën delen? Kom dan zeker naar de bijeenkomst op dinsdag 4 november.

Gelieve vooraf in te schrijven via debruyn.liesbeth@gmail.com

Dinsdag 4 november om 19 uur in Zaal De Volkslust (Van Heybeeckstraat 26, Merksem)

1 comment on “Nieuwsgierig naar de toekomst van de Bredabaan en omgeving

  1. gerlinde smet

    Vraagje gaat dít alleen over Bredabaan of ook over merksem ,andere straten ?vriendelijke groeten Gerlinde

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.