Inbraak in dagbladhandel

Een buurman van dagbladhandel Marc, Roederdelft 3, werd vannacht om 4.40 uur opgeschrikt door het alarm van de zaak. Er werd vastgesteld dat er effectief een inbraak was gebeurd.

De dader is binnengeraakt via een zijdeur van het gebouw. De toegangsdeur was geforceerd. In de handelszaak waren een kantoor en de winkel doorzocht. Uit de kassa, waarvan de lade op de toonbank stond, was wat geld gestolen. Ook een aantal pakjes sigaretten werd buitgemaakt. De eigenaar, die niet onmiddellijk ter plaatse kon komen, zal een volledige inventaris van wat er werd gestolen aan de politie overmaken. Het pand werd slotvast terug afgesloten. De inbreker blijft op te sporen.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.