OLSE Merksem – HKW Waasmunster 33 – 28

OLSE op kousenvoeten naar volgende ronde in de beker.

De eerste 10 minuten leek het een leuke partij handbal te worden 5 – 4. Maar good old Johannes Verhoeven met 9 doelpunten man van de wedstrijd dacht er anders over. Via 13 – 7 na 20 minuten liep OLSE goed handballend bij de rust uit tot 21 – 11. Nog te vermelden de eerste echte speelminuten van Sven Hemmes en de eerste doelpunten van Emir Omerovic.

Een experimenterend OLSE in de tweede helft liet Waasmunster toe om de score toch een beetje eervol te houden. Waasmunster kon nog een keer in het vaarwater van OLSE komen 30 – 27 na 5 minuten voor tijd. Maar nu bewees Kristof Van Wesemael dat hij stilletjes aan terug naar zijn beste niveau aan het toegroeien is en met 2 knallers haalde hij de lont uit het kruidvat 32 -27 met nog 2 minuten op het bord en de achtste finale voor OLSE was binnen. Eindstand 33 – 28.

Zeker te vermelden het gevaar bij OLSE kwam van overal alle veldspelers kwamen tot scoren.

OLSE : Johannes Verhoeven 9,Kristof Van Wesemael 5, Bert Bisschop 3,  Maxim Lambreghts-Jelle De Parade-Bert Hens-Sten Dielen-Mats De Coster-Laurel Ntibashirakandi-Emir Omerovic en Jos Riské 2.
Waasmunster: Callaerts 8,Maes 6,Sovet 4,Colman 4,Salmi 2,Permentier -Van Ouytsel-D’Hanis I-d’Hanis L 1

guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.