Woning zwaar beschadigd bij woningbrand

Gisteren, om 13.45 uur, merkte een bewoner van een pand in de Van Roiestraat 27 een brandgeur op. Even later stelde hij vast dat in de keuken brand was ontstaan. De man kon op eigen houtje naar buiten vluchten.

De brandweer was inmiddels verwittigd. Het vuur was snel onder controle maar de schade in de woning was aanzienlijk. De keuken is volledig uitgebrand, de rest van de woning liep zware rook- en waterschade op. Daardoor is het pand tijdelijk onbewoonbaar. Oorzaak van de brand was een kortsluiting in of aan de koelkast in de keuken. Voor het gezin (ouders en vier kinderen) werd via slachtofferhulp voor tijdelijke opvang gezorgd.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.