Vergeten kookpot veroorzaakt brand

In de keuken van een woning op de zesde verdieping van een appartementsgebouw in de Nieuwdreef brak vrijdagmiddag brand uit. Een kookpot die te lang op het vuur was blijven staan, had vuur gevat. De brandweer kwam ter plaatse en kreeg de vlammen snel onder controle. Omdat ze slechts een minimale hoeveelheid water gebruikten, is er geen waterschade aan de omringende appartementen. De rookschade in het getroffen pand is wel aanzienlijk. De drie bewoners – een 27-jarige man, een 27-jarige vrouw en een 4-jarige jongen – raakten niet gewond. Tijdens de bluswerken werd de Nieuwdreef een tijdlang afgesloten voor verkeer. De bussen van De Lijn moesten daardoor tijdelijk omrijden.

Bron lokale politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.