Klein brandje in garage zorgt voor veel rookhinde

Zaterdagmiddag, om 13.20 uur, werden de hulpdiensten gezonden naar de Akkerbouwstraat 118. Daar was een hevige rookontwikkeling opgemerkt. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek de rook vanuit de garage te komen.

Toen de garage werd geopend bleek dat daar een vuilbakje was uitgebrand. De eigenaar vertelde nadien dat zijn zoon kort tevoren de garage had opgeruimd en dat daarbij waarschijnlijk iets dat nog smeulde in het vuilbakje was terecht gekomen. Kwaad opzet werd alleszins uitgesloten.

De hevige rook zorgde niet alleen voor wat rookschade in de garage zelf maar ook in ganse gebouw was er rook- en geurhinder. Niemand raakte gewond.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.