OLSE – Sasja 24 – 28

Hoe laag kan je zinken om je zo belachelijk te laten maken. Opbouwers die nog geen deuk in een pakje boter werpen, ik heb altijd gedacht dat mannen met baarden ter Kaperen mochten varen. Wel die van OLSE mogen zeker niet mee dat staat als een paal boven water na vandaag.

OLSE begon goed aan de wedstrijd Johannes Verhoeven, met zijn eerste en enige van de avond en Koen Roggeman, jawel U leest het goed Koen Roggeman scoorde zijn eerste doelpunt na 1 jaar hard werken aan zijn revalidatie en het stond 2 – 0. En dan was de kous af voor OLSE. Via veelvuldig balverlies en dan de schuld maar op je ploegmaat steken ging de stand na 10 minuten naar 4 – 6 en 10 minuten later stond er 4 – 12 met nog 5 minuten op de klok en bij een stand van 6 – 15 presteerde Kristof Van Wesemael het om zijn eerste doelpunt te scoren via een afgeweken bal. Alzo gingen we rusten bij een 10 – 17 stand.

Na, ik veronderstel en hoop, een donderpreek in de kleedkamer kwam OLSE dankzij Koen Roggeman, die zowel verdedigend als aanvallend een voorbeeld was voor zijn medemaats en een fantastische prestatie van Sven Hemmes in doel, hij beperkte Sasja de eerste 15 minuten tot 1 schamel doelpuntje kwam OLSE terug tot 16 – 18. Ondanks 8 loepzuiver geworpen strafworpen van Mats De Coster en een sterk spelende Emir Omerovic liep Sasja toch terug uit. Vooral omdat OLSE nu ook in de verdediging wat naar elkaar stond te kijken en de schuld op de man naast hem probeerde te steken. Het verhaal van ikke wel maar hij stond niet juist.

Jammer voor de 3 jongens Koen Roggeman, Sven Hemmes en Emir Omerovic die er voor gevochten hebben maar de rest van hun ploegmaten liet hen schromelijk in de steek.

OLSE: Mats De coster 8,Koen Roggeman 4,Jelle De Parade 3,Kristof Van Wesemael 3,Emir Omerovic 2,Jos Riské 2,Sander Gebruers 1,Johannes Verhoeven 1,Sten Dielen 0, Bert Bisschop 0,Maxim Lambreghts 0.
Sasja: Lamberigts 6,Kostic 5,De Roeck 4,Brems 3,Geens 3,Bertels 3,André 2,William 1,Theyssens 1.