Oscare wint Belgische prijs voor Veiligheid en Preventie

Dinsdag 16 december ontving het in Merksem gevestigde Oscare de Belgische Prijs voor Veiligheid en Preventie voor het project ‘Brandveilig leven leer je op school!’. De Belgische Prijs, die aan zijn 21ste editie toe is, is een initiatief van FOD Binnenlandse Zaken, Algemene Directie Veiligheid en Preventie. Uit de 21 deelnemende projecten (zie hier de volledige lijst) werden 3 projecten genomineerd. Koen Maertens, directeur van Oscare, ontving de award, en een cheque van 7.500 euro, uit handen van Isabelle Mazzara, Voorzitster van het Directiecomité van de FOD Binnenlandse Zaken. De award is alvast een deugddoende erkenning voor onze niet aflatende inspanningen om het thema brandveilig leven onder de aandacht te brengen.

Het project ‘Een sluitende IFG-aanpak voor kwetsbare doelgroepen’ van de provincie Limburg, kreeg van de jury een mooie tweede plaats en een cheque ter waarde van 3.500 euro. Het project KAA Gent Homeless Blue White, van vzw Voetbal in de stad, kreeg een verdienstelijke derde plaats en een cheque ter waarde van 1.500 euro.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.