Fietsster zwaargewond bij aanrijding

Gisterenmorgen, om 8.15 uur, gebeurde in de Sint-Bartholomeusstraat een aanrijding waarbij een fietster en de bestuurster van een Peugeot waren betrokken.

De bestuurster van de Peugeot reed in de Van Stralenlei, komende van de Bredabaan. Ze wilde links de Sint-Bartholomeusstraat inrijden. Op dat ogenblik kwam vanuit de tegenovergestelde richting een vrouw (64) op de fiets. Zij reed richting Bredabaan.

Het kwam op het kruispunt tot een aanrijding waarbij de fietsster zwaargewond raakte. Ze werd overgebracht naar het Jan Palfijnsziekenhuis waar bleek dat ze haar heup had gebroken. De bestuurster van de Peugeot raakte niet gewond.

Bron lokale politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.