OLSE – Waasmunster 34 – 20

De diesel is op toerental.

De trein staat op de sporen, het noeste werk van Lars Bertels gedurende de laatste maanden begint zijn vruchten af te werpen. De uitbreiding van de kern van 8 naar 14 spelers en de integratie van de jeugd valt op het juiste moment in de goede plooi. De mix van jong, belegen en al iets meer belegen geeft Lars de mogelijkheid om zijn volledige bank te benutten en dat maakt OLSE fysiek een stuk sterker dan voorheen.

De eerste helft ging gelijk op over 4 – 4 na 10 minuten naar 10 – 9 na 20 minuten. Hierbij lieten Johannes Verhoeven en Dirk Claessens zich langs hun beste zijde bewonderen, met dank aan hun 13 doelpunten in deze periode konden we de rust bereikten met een 18 – 13 voorsprong.

De start van de tweede helft was net als vorige week weer OLSE en Sven Hemmes getint. Sven beperkte Waasmunster tot 2 doelpuntjes in de eerste 10 minuten en OLSE ging op zijn elan verder 23 – 15 na 10 minuten. Koen Roggeman bewijst week na week opnieuw dat hij stilletjes aan weer de oude wordt en Emir Omerovic dat hij het Belgische handbal onder de knie krijgt. Ook de uit blessure terugkomende Sander Gebruers draaide de ballen er weer lekker in. Na 20 minuten bij een 29 – 18 stand kreeg Sven zijn welverdiende applausvervanging maar Jasper Mendes toonde dat ook hij uit het goede hout is gesneden. OLSE viel niet stil en stoomde door tot 34 – 20 op het eindsignaal.

OLSE: Johannes Verhoeven 9,Dirk Claessens 6,Koen Roggeman 4,Sander
Gebruers 4,Mats De Coster 3,Emir Omerovic 3,Jos Riské 2,Kristof Van
Wesemael 1,Bert Bisschop 1,Jelle De Parade 1.

Waasmunster: Sovet 6,Maes 5,D’Hanis I 2,Van Doorsselaer 2,Salmi 2,Van
Ouytsel 1,D’Hanis L 1,Callaerts 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.