Gedichtendag

Op donderdag 29 januari is het Gedichtendag. Ook in verschillende Antwerpse districten staat poëzie in die periode centraal met verschillende activiteiten tot 3 februari.
Het distict Merksem breng Poëzie in het park. Net als de voorbije jaren organiseert het district ook dit jaar een hele Week van de Poëzie. Heel wat inwoners en Merksemse scholieren stuurden gedichten en foto’s in rond het thema ‘Grenzeloos’. Wie een selectie van deze gedichten en foto’s wil bewonderen, kan dat nog tot 1 februari in het Gemeentepark. Er staan 35 borden verspreid doorheen het park die samen een interessante poëzieroute vormen.

Geïnteresseerden kunnen de gedichten en foto’s ook terugvinden in een brochure die gratis te verkrijgen is in het districtshuis Merksem, het cultuurcentrum en bibliotheek Park. Meer info bij Cultuurantenne Merksem, tel. 03 338 72 71, cultuurantenne.merksem@stad.antwerpen.be.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.