Fietsdief op heterdaad betrapt

Maandagmiddag rond 13.15 uur werd een man betrapt toen hij een fiets had gestolen in de Distelhoek. De eigenares van de fiets was op bezoek bij een bewoonster van de straat. Het slachtoffer was er met haar fiets naartoe gereden. Oorspronkelijk was het niet de bedoeling dat ze naar binnen zou gaan, maar omdat het begon te sneeuwen, plaatste ze haar tweewieler tegen de gevel en ging de woning binnen om te schuilen. Toen ze even later terug buiten kwam, was de fiets verdwenen. De twee vrouwen gingen met de auto in de buurt op zoek naar de dief. In de Reyelanddreef zagen ze plots een man met de gestolen fiets rijden. De dames blokkeerden de doorgang met de wagen. Daarop sprong de verdachte van de fiets en zette het op een lopen in de richting van de Kruisbekstraat. Ondertussen verwittigde de andere vrouw de politie. In de Kruisbekstraat werd de verdachte door de inspecteurs gearresteerd. Het gaat om een 28-jarige man zonder geldige verblijfsdocumenten. De fiets raakte niet beschadigd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.