Leerlingen van verschillende scholen organiseren samen feest

De leerlingen van de leerlingenraden van 3 Merksemse scholen kwamen vorige week vrijdag samen op het districtshuis om te discussiëren over de leefbaarheid van hun schoolomgevingen. Behalve afgevaardigden van het Groenendaalcollege, Sint Elisabeth en Stella Maris kwamen er ook begeleidende leerkrachten, de Merksemse schepen voor jeugd Karin Staes (GROEN) en een afvaardiging van de stad Antwerpen mee naar de collegezaal.

Op 12 februari volgt een actie om de samenwerking tussen de scholen in de aandacht te brengen. Dan organiseert men een groot buurtfeest. Hierop worden alle buurtbewoners uitgenodigd. Ze hopen om een betere relatie op te bouwen met de buurtbewoners die toch wel wat hinder ondervinden door de aanwezigheid van de vele scholen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.