Quiz cultuurraad

Voor het 7de jaar op rij kan u in ontmoetingscentrum Merksemdok deelnemen aan de quiz van de Merksemse Cultuurraad. Een toffe quiz met Merksem als rode draad. Zin in een gezellig avondje met Merksemnaars? Schrijf dan snel in en laat zien dat u op de hoogte bent van wat er reilt en zeilt in uw district.

Het district Merksem komt in heel wat vragen aan bod. Daarnaast zijn er ook nog veel andere vragen over muziek, geschiedenis, aardrijkskunde enzovoort. U moet echt geen doorwinterde quizer zijn om het niveau aan te kunnen en er een gezellige avond van te maken. Voor alle deelnemers wacht er op het einde van de quiz trouwens en kleine attentie.

Interesse?

  • Stel een ploeg samen en schrijf in voor 20 februari 2015.Een ploeg bestaat uit vier tot zes deelnemers.
  • U schrijft in door een mail te sturen naar cultuurantenne.merksem@stad.antwerpen.be.
  • Vermeld in de mail de naam van de ploeg, eventueel de naam van de vereniging waarmee u deelneemt, een contactpersoon, een adres, een e-mailadres en een gsm- of telefoonnummer.
  • U betaalt 15 euro ter plaatse, voor aanvang van de quiz.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.