Oscare in de prijzen op ING Solidarity Awards

Tijdens de prijsuitreikingsceremonie van de tweede editie van de ING Solidarity Awards is het brandwondencentrum Oscare uit Merksem op 5 februari in de prijzen gevallen. Het werd derde in de categorie ‘Grote vzw met een project met nationale reikwijdte’ en ontving een bijkomend geldbedrag van €2.500 uit handen van de CEO van ING, Rik Vandenberghe. Het is al de tweede award in enkele maanden tijd. In december ontving Oscare ook al de Belgische Prijs voor Veiligheid en Preventie van FOD Binnenlandse Zaken.

In totaal namen er 1.335 verenigingen deel aan deze wedstrijd waarbij er maar liefst 534 organisaties een specifiek project indienden om in aanmerking te komen voor de ‘Prijs van de jury’. Op 19 januari 2015 werden er tijdens een eerste selectieronde 62 van de 534 verenigingen weerhouden. Vervolgens werden er door een onafhankelijke jury op basis van diverse criteria nog eens vijftien geselecteerd als finale winnaars van de competitie. ING België wil met deze competitie het Belgische verenigingsleven steunen en haar engagement op sociaal, cultureel en milieuvlak tonen.

Meer info over de ING Solidarity Awards vindt u hier.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.