Lopers gezocht voor het goede doel

Op zondag 26 april is Antwerpen opnieuw het decor voor de ‘DVV Antwerp 10 miles’.Ben jij reeds van plan deel te nemen aan de Antwerp 10 miles? Of twijfel je nog? Doe mee en loop op 26 april 5 kilometer, 10 miles, of misschien zelfs de marathon ten voordele van het Kinderbrandwondenfonds, het kinderfonds van Oscare, en laat je hiervoor sponsoren door vrienden, familie of collega’s. Ook de directeur van deze vzw uit Merksem, Koen Maertens, doet mee en zal 10 miles lopen! Schrijf je vandaag nog in!

Laat het brandwondencentrum iets weten via info@oscare.be en ontvang jouw T-shirt. Organiseer nu jouw actie via het online donatieplatform DONO.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.