Avondopening voor containerparken

Vanaf 1 maart 2015 gelden nieuwe openingsuren voor de containerparken in Antwerpen. Nieuw is dat er een avondopening wordt ingericht op woensdag tot 20 uur. Na 1 oktober worden de nieuwe openingsuren geëvalueerd.

 

De openingsuren van de containerparken:

  • maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: van 9 tot 17 uur
  • woensdag van 12 tot 20 uur
  • zaterdag van 8 tot 16 uur
  • zon- en feestdagen: gesloten

Er is één uitzondering, het containerpark van Zandvliet. Maar vanuit Merksem zullen er niet zoveel personen tot daar rijden. Het containerpark van Zandvliet is open op maandag en vrijdag van 13 tot 17 uur, op woensdag van 12 tot 20 uur en op zaterdag van 8 tot 16 uur.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.