Merksemse Jasper Delanoy verkozen tot Nationaal Bureaulid JONGCD&V

Jasper Delanoy copyright jongcd&vZaterdagavond werd Jasper Delanoy (28) uit Merksem verkozen als Nationaal Bureaulid van JONGCD&V. Hij kreeg na de provinciale kiesrondes en het congres de meeste stemmen achter zijn naam. Na een spannende campagne werden zeven bureauleden uit de zeventien kandidaten rechtstreeks verkozen. Samen met de nieuwe voorzitter, Wim Soons (29), zullen zij de jonge Vlaamse Christendemocraten de komende twee jaar leiden.

Delanoy trok de campagne met de slogan ‘Gewoon Doen!’ waarmee hij zijn werk van de voorbije jaren samenvatte. De jonge Antwerpenaar krijgt nu de kans om dit voornemen waar te maken vanuit het Nationaal Bureau. “Onze jongeren nemen vrijwillig zoveel engagement op. Ik vind die inzet niet vanzelfsprekend. We zijn hen een bestuursploeg verschuldigd die de handen uit de mouwen steekt en dat gaan we ook gewoon doen”, aldus Delanoy.

Voorzitter & Nationaal Bureau

Wim Soons, Berlaar (voorzitter)
Jasper Delanoy, Merksem
Florence Verschueren, Sint-Niklaas
Orry Van de Wauwer, Schilde
Niels Vermeulen, Brugge
Tim Van Werde, Lommel
Jan Bleus, Gent
Pieter-Jan Crombez, Zaventem

Wie is Jasper?

Jasper Delanoy studeerde bestuurskunde en publiek management aan de Hogeschool Gent. Binnen JONGCD&V was hij het voorbije jaar voorzitter van de werkgroep Arbeidsmarkt & Opleiding en actief betrokken in zijn lokale en provinciale JONGCD&V-afdeling. Beroepsmatig werkt hij als communicatieadviseur op het kabinet van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.