OLSE – Waasmunster 34 – 19

In het begin van de wedstrijd hielden beide ploegen elkaar in evenwicht en leek het een spannende wedstrijd te gaan worden 6 – 6 na een kwartier. Maar eens Lars zijn pionnen in verdediging op de juiste plaats had gezet en met 2 sterke doelmannen Jasper Mendes en Sven Hemmes, die de kleine hoekjes dan ook nog vakkundig afschermden, was het voor de Waasmunsterse schutters schier onmogelijk om nog een gaatje te vinden. Kristof Van Wesemael bracht rust in de aanval en dirigeerde zijn medespelers naar een uitstekende prestatie. Koen Roggeman en Johannes Verhoeven flitsten als in hun beste jaren en gaven Waasmunster het nakijken in een ruk ging OLSE door naar 12 – 7 na 25 minuten. We bereikten de rust bij een 16 – 10 stand.

Olse kwam gedreven uit de kleedkamer, vastbesloten om de tegenstander niet terug in de match te laten komen. Emir Omerovic, die zich steeds beter thuisvoelt bij Olse, en alweer Johannes Verhoeven hielden het gaspedaal ingedrukt en zo stond het na 10 minuten 21 – 11. Nu namen Sander Gebruers en Bert Bisschop het voortouw en zo stond het met nog 10 minuten op de klok 29 – 14. OLSE controleerde de wedstrijd rustig uit en onze youngsters de gebroeders Ntibashirakandi Laurel en Frank namen de 2 laatste doelpunten voor hun rekening. Eindstand 34 – 19 en Waasmunster met een blos op de wangen terug naar huis.

OLSE: Johannes Verhoeven 8,Sander Gebruers 5,Bert Bisschop 4,Kristof Van Wesemael 4,Koen Roggeman 3,Jos Riské 3,Sten Dielen 2,Emir Omerovic 2,Dirk Claessens 1,Frank Ntibashirakandi 1,Laurel Ntibashirakandi 1.
Waasmunster: Sovet 5,Salmi 3,Maes 2,Callaerts 2,Colman 2,Van Doorsselaere 1,D’Hanis L 1,Vermeiren B 1,Vermeiren S 1,D’Hanis I 1.

guido hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.