Handtasdiefstal

Vrijdagavond, om 23.45 uur, stapten een vrouw en haar man van de tram op de Bredabaan ter hoogte van Bouckenborghpark. Ze wandelden via de Annuntiatenstraat naar huis. Plots doken vanachter hun rug twee onbekende mannen op. Eén van die twee trok de handtas van het slachtoffer los en de twee liepen weg richting Van Heybeeckstraat.

Het slachtoffer en haar man liepen nog achter de daders aan maar tevergeefs. De man struikelde daarbij en hij viel zwaar tegen de grond waarbij hij verwondingen opliep aan de pols en de knie. Beide slachtoffers waren erg onder de indruk na de feiten. Ze kregen het aanbod gebruik te kunnen maken van ondersteuning door de dienst slachtofferhulp.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.