Dame (89) slachtoffer van handtasdief in park

Een dame van 89 werd vrijdagmiddag omstreeks 14.30 uur van haar handtas beroofd in het Stedelijk Park. De dader rukte de handtas uit haar hand en rende weg in de richting van de Bredabaan. De vrouw viel op de grond en raakte daarbij gewond aan haar schouder. Een man die op dat moment aan het werken was aan de volières van het park hoorde de vrouw gillen. Hij ging achter de dief aan. Deze laatste gooide de buit weg en rende verder. Hij kon ontkomen. Ondertussen kwamen het wijkteam van de politie en ook een interventiepatrouille ter plaatse. De verdachte kon niet meer aangetroffen worden. Hij blijft op te sporen.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.