OLSE – Sasja 25 – 21

OLSE blijft ongeslagen in de barrages.

Een reeks van 6 op 6 hoe lang is dat al geleden, ik moet al ver gaan  zoeken in mijn grijze hersencellen om dat nog te vinden. Maar niettemin  doet het enorm deugd aan mijn hart.  Sasja mocht aan de wedstrijd beginnen en kon alzo de leiding nemen met 0 – 1, zo kunnen ze er prat op gaan dat ze toch niet de hele wedstrijd op achtervolgen waren aangewezen. Vanuit een sterke verdediging met een sublieme Jasper Mendes als sluitstuk nam OLSE echter resoluut het heft in handen. 3 – 1 na 5 minuten en een sobere doch efficiente Dirk Claessens maakte er na 10 minuten 6 – 2 van. OLSE speelde kat en muis en na 20 minuten was het Sten Dielen die de 11 – 6 op het scorebord wierp.Dirk en Sten zorgden ervoor dat we met 15 – 11 konden gaan rusten.

Bert Bisschop ontbond in de tweede helft zijn duivels en zorgde na 5 minuten voor een maximale 18 – 12 voorsprong. OLSE zou OLSE niet zijn als ze niet aan de talrijk opgekomen supporters dachten. Via 19 – 16 na een kwartier en 20 – 20 met nog 10 minuten te spelen gaven ze Sasja het idee dat er nog puntenwinst in zou zitten. Maar meer als een sprankeltje hoop gaven ze niet weg nu met Sven Hemmes in doel, wat is het toch een weelde als je over 2 fantastische doelmannen kan beschikken, en alweer  Bert Bisschop, Dirk Claessens, Kristof Van Wesemael, met een bom, en Johannes Verhoeven zetten de 25 – 20 op het bord met nog 30 seconden te spelen. Sasja mocht de eer hebben om het laatste doelpunt te scoren en de eindstand op 25 – 21 te brengen maar de punten bleven bij DE PLOEG  VAN’T STAD OLSE MERKSEM.

OLSE : Johannes Verhoeven 5,Sten Dielen 4,Bert Bisschop 4,Dirk Claessens  4,Kristof Van Wesemael 3,Emir Omerovic 2,Jos Riské 1,Koen Roggeman 1,Jelle de Parade 1.
Sasja: Lamberigts 7,Kostic 4,Geens 3,Thijs 2,Deroeck 2,Bertels 1,Brems 1,Audi 1