Inbrekers viseren zelfde warenhuis in enkele dagen tijd

Vannacht, om 2.45 uur, kwam een inbraakalarm binnen van warenhuis Gamma in de Eugeen Meeusstraat te Merksem. Toen een interventieploeg van de politie ter plaatse kwam, samen met een verantwoordelijke van de winkel, bleek dat er effectief was ingebroken. Een toegangsdeur was opengebroken en werd geblokkeerd met een grote steen.

Er werd nazicht gedaan in de winkel maar van de inbreker(s) was geen spoor meer te bekennen. Op het eerste zicht stelde de winkelverantwoordelijke vast dat enkele oplaadbare boormachines waren gestolen. Een volledige inventaris van de buit zal pas later worden opgemaakt.

Het is de tweede keer in enkele dagen tijd dat inbrekers langskomen in dit warenhuis. De vorige keer was er niets gestolen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.