Picknicken met theater en jeugdfilms

Tijdens de paasvakantie, op woensdag 15 april, wordt het speelpark in de Borrewaterstraat omgetoverd in een feestelijke picknickoase waar twee mooie theatertenten de show stelen. Toneelgezelschap Luxemburg trakteert op een drankje en verschillende theatervoorstellingen. Het Jeugdfilmfestival brengt ook nog leuke kortfilms mee. U zorgt voor de boterhammetjes.

Er staat heel wat op het menu:

Toneelvoorstelling ‘Henri gaat naar Parijs’ (4+)

Henri woont in een fijn huis in een fijn dorp. Maar Henri droomt van Parijs. Daar zijn veel meer huizen en bomen en bussen en parken. Op een dag vertrekt Henri. Maar weet hij de weg wel? Zal hij Parijs bereiken? En zal hij er zich thuis voelen?

Azizi en de kleine blauwe vogel

Tijdens de theatervoorstelling ‘Azizi en de kleine blauwe vogel’ (4+) wordt het picknickdeken een vliegend tapijt.
In het land van de Halve Maan zorgen de strenge heersers Toer en Ditta vooral heel goed voor zichzelf. Ze wonen in een prachtig paleis, schrokken en schransen de hele dag door en laten de anderen maar werken. Ze sluiten alle blauwe vogels op in een grote kooi. Op een dag ontsnapt er een blauw vogeltje en het vliegt naar het huis van Azizi.

Iedereen is welkom op de picknick, breng wel zelf je boterhammetjes mee. De theatervoorstellingen zijn geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar. Het Jeugdfilmfestival brengt een reeks kortfilms mee voor 3+ en één voor 7+.

Meer info

Bij de buren op de picknick,  woensdag 15/4 vanaf 12.30 uur picknick (eerste voorstelling om 13.30 uur, laatste voorstelling om 15.45 uur),  Speelpark Borrewaterstraat, Merksem,  Tel. 03 292 95 82,  www.ccmerksem.be,  gratis

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.